Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth

Tottenham Hotspur vs AFC BournemouthTottenham HotspurAFC Bournemouth

2019-11-30 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth kampprognoser

Kampen mellem Tottenham Hotspur og AFC Bournemouth spilles den 2019-11-30. Dette Premier League møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner José Mourinho der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens AFC Bournemouth har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tottenham Hotspur og AFC Bournemouth, tog Tottenham Hotspur 2 sejre hjemme, mens AFC Bournemouth har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tottenham Hotspur:
  • for AFC Bournemouth:

Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tottenham Hotspur og AFC Bournemouth:

Dato Resultater
2019-05-04 AFC Bournemouth 1 – 0 Tottenham Hotspur
2018-12-26 Tottenham Hotspur 5 – 0 AFC Bournemouth
2018-03-11 AFC Bournemouth 1 – 4 Tottenham Hotspur
2017-10-14 Tottenham Hotspur 1 – 0 AFC Bournemouth

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth H2H side.

Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2019-11-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2019-11-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.39 5.50 8.25 Bet Nu
betsafe 1.39 5.75 7.75 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Tottenham Hotspur – AFC Bournemouth. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tottenham Hotspur vs AFC Bournemouth kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,