Tottenham Hotspur vs Manchester United

Tottenham Hotspur vs Manchester UnitedTottenham HotspurManchester United

2021-10-30 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Manchester United kampprognoser

Kampen mellem Tottenham Hotspur og Manchester United spilles den 2021-10-30. Dette Premier League møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner Nuno Espírito Santo der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Manchester United har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tottenham Hotspur og Manchester United, tog Tottenham Hotspur 0 sejre hjemme, mens Manchester United har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tottenham Hotspur:
  • for Manchester United:

Tottenham Hotspur vs Manchester United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tottenham Hotspur og Manchester United:

Dato Resultater
2021-04-11 Tottenham Hotspur 1 – 3 Manchester United
2020-10-04 Manchester United 1 – 6 Tottenham Hotspur
2020-06-19 Tottenham Hotspur 1 – 1 Manchester United
2019-12-04 Manchester United 2 – 1 Tottenham Hotspur

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tottenham Hotspur vs Manchester United H2H side.

Tottenham Hotspur vs Manchester United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tottenham Hotspur vs Manchester United væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2021-10-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tottenham Hotspur vs Manchester United væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2021-10-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.95 3.75 2.34 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Tottenham Hotspur vs Manchester United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Tottenham Hotspur – Manchester United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tottenham Hotspur vs Manchester United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,