Tottenham Hotspur vs Newcastle United

Tottenham Hotspur vs Newcastle UnitedTottenham HotspurNewcastle United

2022-10-23 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Newcastle United kampprognoser

Kampen mellem Tottenham Hotspur og Newcastle United spilles den 2022-10-23. Dette Premier League møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner A. Conte der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Newcastle United har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tottenham Hotspur og Newcastle United, tog Tottenham Hotspur 1 sejre hjemme, mens Newcastle United har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tottenham Hotspur:
  • for Newcastle United:

Tottenham Hotspur vs Newcastle United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tottenham Hotspur og Newcastle United:

Dato Resultater
2022-04-03 Tottenham Hotspur 5 – 1 Newcastle United
2021-10-17 Newcastle United 2 – 3 Tottenham Hotspur
2021-04-04 Newcastle United 2 – 2 Tottenham Hotspur
2020-09-27 Tottenham Hotspur 1 – 1 Newcastle United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tottenham Hotspur vs Newcastle United H2H side.

Tottenham Hotspur vs Newcastle United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tottenham Hotspur vs Newcastle United væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2022-10-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tottenham Hotspur vs Newcastle United væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2022-10-23 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.10 3.60 3.60 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Tottenham Hotspur vs Newcastle United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Tottenham Hotspur – Newcastle United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tottenham Hotspur vs Newcastle United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,