Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton WanderersTottenham HotspurWolverhampton Wanderers

2021-05-16 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers spilles den 2021-05-16. Dette Premier League møde starter kl. 13:05 GMT. Holdet ledes af træner R. Mason der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers, tog Tottenham Hotspur 0 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tottenham Hotspur:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2020-12-27 Wolverhampton Wanderers 1 – 1 Tottenham Hotspur
2020-03-01 Tottenham Hotspur 2 – 3 Wolverhampton Wanderers
2019-12-15 Wolverhampton Wanderers 1 – 2 Tottenham Hotspur
2018-12-29 Tottenham Hotspur 1 – 3 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-05-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-05-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.50 4.70 6.75 Bet Nu
betsafe 1.52 4.65 6.30 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tottenham Hotspur vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,