Tromsø vs HamKam

Tromsø vs HamKamTromsøHamKam

⚽ 2023-09-17 – Eliteserien

 

Tromsø vs HamKam kampprognoser

Kampen mellem Tromsø og HamKam spilles den 2023-09-17. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner G. Helstrup der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens HamKam har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Tromsø vs HamKam, tog Tromsø 1 sejre hjemme, mens HamKam har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Tromsø: n/a
  • for HamKam: n/a

Tromsø vs HamKam H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Tromsø og HamKam:

Dato Resultater
2023-05-13 HamKam 1 – 2 Tromsø
2022-11-06 HamKam 1 – 2 Tromsø
2022-08-17 HamKam 0 – 0 Tromsø
2022-04-10 Tromsø 2 – 1 HamKam

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Tromsø vs HamKam H2H side.

Tromsø vs HamKam Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Tromsø vs HamKam væddemålstips

Vores forudsigelse for Tromsø vs HamKam kampen spillet i Eliteserien den 2023-09-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tromsø vs HamKam væddemålstips

Vores forudsigelse for Tromsø vs HamKam kampen spillet i Eliteserien den 2023-09-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Tromsø vs HamKam?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Tromsø vs HamKam, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Tromsø vs HamKam kampen?

Udgivet i Eliteserien Etiket: ,