Utah Jazz vs Los Angeles Clippers

Utah Jazz vs Los Angeles ClippersUtah JazzLos Angeles Clippers

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers kampprognoser

Kampen mellem Utah Jazz og Los Angeles Clippers, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2023-10-28. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Los Angeles Clippers har en vinderrate på 1 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Utah Jazz med 2 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Clippers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Utah Jazz en gennemsnitlig pointforskel på -16 point, mens Los Angeles Clippers har en gennemsnitlig pointforskel på 12 point:

  • Utah Jazz: 114 gennemsnitspoint for, 130 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Clippers: 123 gennemsnitspoint for, 111 gennemsnitspoint imod

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Utah Jazz og Los Angeles Clippers:

Dato Resultater
2023-10-11 Los Angeles Clippers 103 – 98 Utah Jazz
2023-10-09 Los Angeles Clippers 96 – 101 Utah Jazz
2023-07-09 Utah Jazz 105 – 99 Los Angeles Clippers
2023-01-19 Utah Jazz 126 – 103 Los Angeles Clippers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Utah Jazz vs Los Angeles Clippers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Utah Jazz og Los Angeles Clippers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Utah Jazz vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2023-10-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Utah Jazz vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Utah Jazz vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2023-10-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Utah Jazz vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Utah Jazz og Los Angeles Clippers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Utah Jazz – Los Angeles Clippers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,