Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves

Utah Jazz vs Minnesota TimberwolvesUtah JazzMinnesota Timberwolves

🏀 2023-02-09 – NBA

 

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Utah Jazz og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-02-09. Hjemmeholdet kommer med 27 sejre ud af de sidste 55 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.518 procent fra de sidste 56 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Utah Jazz med 0 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Utah Jazz en gennemsnitlig pointforskel på 0.9 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point:

  • Utah Jazz: 117.5 gennemsnitspoint for, 116.6 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 115.5 gennemsnitspoint for, 114.9 gennemsnitspoint imod

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Utah Jazz og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2023-01-16 Minnesota Timberwolves 125 – 126 Utah Jazz
2022-12-10 Utah Jazz 108 – 118 Minnesota Timberwolves
2022-10-22 Minnesota Timberwolves – Utah Jazz
2022-01-31 Minnesota Timberwolves 126 – 106 Utah Jazz

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Utah Jazz og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2023-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2023-02-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Utah Jazz vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Utah Jazz og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Utah Jazz – Minnesota Timberwolves kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,