Valencia vs Atletico Madrid

Valencia vs Atletico MadridValenciaAtletico Madrid

⚽ 2023-09-16 – La Liga

 

Valencia vs Atletico Madrid kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Atletico Madrid spilles den 2023-09-16. Dette La Liga møde starter kl. 14:15 GMT. Holdet ledes af træner Rubén Baraja der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atletico Madrid har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Valencia vs Atletico Madrid, tog Valencia 0 sejre hjemme, mens Atletico Madrid har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Valencia: n/a
  • for Atletico Madrid: Álvaro Morata(1 goals/match);N. Molina(1 goals/match);

Valencia vs Atletico Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Valencia og Atletico Madrid:

Dato Resultater
2023-03-18 Atletico Madrid 3 – 0 Valencia
2022-08-29 Valencia 0 – 1 Atletico Madrid
2022-01-22 Atletico Madrid 3 – 2 Valencia
2021-11-07 Valencia 3 – 3 Atletico Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Valencia vs Atletico Madrid H2H side.

Valencia vs Atletico Madrid Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Valencia vs Atletico Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2023-09-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Valencia vs Atletico Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2023-09-16 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Valencia vs Atletico Madrid?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Valencia vs Atletico Madrid, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia vs Atletico Madrid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,