Valencia vs Atletico Madrid

Valencia vs Atletico MadridValenciaAtletico Madrid

2022-08-29 – La Liga

 

Valencia vs Atletico Madrid kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Atletico Madrid spilles den 2022-08-29. Dette La Liga møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner G. Gattuso der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atletico Madrid har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Valencia og Atletico Madrid, tog Valencia 0 sejre hjemme, mens Atletico Madrid har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Valencia:
  • for Atletico Madrid:

Valencia vs Atletico Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Valencia og Atletico Madrid:

Dato Resultater
2022-01-22 Atletico Madrid 3 – 2 Valencia
2021-11-07 Valencia 3 – 3 Atletico Madrid
2021-01-24 Atletico Madrid 3 – 1 Valencia
2020-11-28 Valencia 0 – 1 Atletico Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Valencia vs Atletico Madrid H2H side.

Valencia vs Atletico Madrid prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Valencia vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Valencia vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2022-08-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Valencia vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Valencia vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2022-08-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 4.00 3.40 2.05 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Valencia vs Atletico Madrid kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Valencia – Atletico Madrid. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia vs Atletico Madrid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,