Valencia vs Bayern

Valencia vs BayernValenciaBayern

🏀 2023-01-31 – Euroleague

 

Valencia vs Bayern kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Bayern, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2023-01-31. Hjemmeholdet kommer med 9 sejre ud af de sidste 18 spillede kampe, mens Bayern har en vinderrate på 0.735 procent fra de sidste 34 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Valencia med 1 sejre på hjemmebane, mens Bayern har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Valencia en gennemsnitlig pointforskel på 0.9 point, mens Bayern har en gennemsnitlig pointforskel på 7.5 point:

  • Valencia: 86.2 gennemsnitspoint for, 85.3 gennemsnitspoint imod
  • Bayern: 81.5 gennemsnitspoint for, 74.0 gennemsnitspoint imod

Valencia vs Bayern H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Valencia og Bayern:

Dato Resultater
2022-12-15 Bayern 97 – 92 Valencia
2021-03-25 Valencia 83 – 76 Bayern
2020-11-13 Bayern 90 – 79 Valencia
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Valencia vs Bayern-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Valencia vs Bayern Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Valencia og Bayern samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Valencia vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Valencia vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Valencia vs Bayern?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Valencia og Bayern sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia – Bayern kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,