Valencia vs Deportivo Alavés

Valencia vs Deportivo AlavésValenciaDeportivo Alavés

2019-10-05 – La Liga

 

Valencia vs Deportivo Alavés kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Deportivo Alavés spilles den 2019-10-05. Dette La Liga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner Celades der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Deportivo Alavés har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Valencia og Deportivo Alavés, tog Valencia 2 sejre hjemme, mens Deportivo Alavés har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Valencia:
  • for Deportivo Alavés:

Valencia vs Deportivo Alavés H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Valencia og Deportivo Alavés:

Dato Resultater
2019-05-12 Valencia 3 – 1 Deportivo Alavés
2019-01-05 Deportivo Alavés 2 – 1 Valencia
2018-03-17 Valencia 3 – 1 Deportivo Alavés
2018-01-24 Deportivo Alavés 2 – 1 Valencia

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Valencia vs Deportivo Alavés H2H side.

Valencia vs Deportivo Alavés prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Valencia vs Deportivo Alavés væddemåltips

Vores forudsigelse for Valencia vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2019-10-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Valencia vs Deportivo Alavés væddemåltips

Vores forudsigelse for Valencia vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2019-10-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.53 4.10 6.50 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Valencia vs Deportivo Alavés kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Valencia – Deportivo Alavés. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia vs Deportivo Alavés kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,