Valencia vs Real Madrid

Valencia vs Real MadridValenciaReal Madrid

🏀 2023-11-14 – Euroleague

 

Valencia vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2023-11-14. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 9 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 9 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Valencia med 0 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Valencia en gennemsnitlig pointforskel på 3.2 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 12.8 point:

  • Valencia: 79.3 gennemsnitspoint for, 76.1 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 91.4 gennemsnitspoint for, 78.6 gennemsnitspoint imod

Valencia vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Valencia og Real Madrid:

Dato Resultater
2023-05-12 Valencia 68 – 79 Real Madrid
2023-03-09 Real Madrid 95 – 91 Valencia
2023-02-16 Real Madrid 86 – 85 Valencia
2022-12-04 Real Madrid 79 – 62 Valencia

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Valencia vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Valencia vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Valencia og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Valencia vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Valencia vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Valencia vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-14, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Valencia vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Valencia og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia – Real Madrid kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,