Valencia vs Real Valladolid

Valencia vs Real ValladolidValenciaReal Valladolid

2021-05-09 – La Liga

 

Valencia vs Real Valladolid kampprognoser

Kampen mellem Valencia og Real Valladolid spilles den 2021-05-09. Dette La Liga møde starter kl. 14:15 GMT. Holdet ledes af træner Javi Gracia der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Valladolid har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Valencia og Real Valladolid, tog Valencia 1 sejre hjemme, mens Real Valladolid har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Valencia:
  • for Real Valladolid:

Valencia vs Real Valladolid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Valencia og Real Valladolid:

Dato Resultater
2021-01-10 Real Valladolid 0 – 1 Valencia
2020-07-07 Valencia 2 – 1 Real Valladolid
2019-12-21 Real Valladolid 1 – 1 Valencia
2019-05-18 Real Valladolid 0 – 2 Valencia

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Valencia vs Real Valladolid H2H side.

Valencia vs Real Valladolid prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Valencia vs Real Valladolid væddemåltips

Vores forudsigelse for Valencia vs Real Valladolid kampen spillet i La Liga den 2021-05-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Valencia vs Real Valladolid væddemåltips

Vores forudsigelse for Valencia vs Real Valladolid kampen spillet i La Liga den 2021-05-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.08 3.25 3.95 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Valencia vs Real Valladolid kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Valencia – Real Valladolid. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Valencia vs Real Valladolid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,