Villarreal vs Athletic Club

Villarreal vs Athletic ClubVillarrealAthletic Club

2019-11-03 – La Liga

 

Villarreal vs Athletic Club kampprognoser

Kampen mellem Villarreal og Athletic Club spilles den 2019-11-03. Dette La Liga møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner Javi Calleja der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Athletic Club har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Villarreal og Athletic Club, tog Villarreal 0 sejre hjemme, mens Athletic Club har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Villarreal:
  • for Athletic Club:

Villarreal vs Athletic Club H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Villarreal og Athletic Club:

Dato Resultater
2019-01-20 Villarreal 1 – 1 Athletic Club
2018-09-26 Athletic Club 0 – 3 Villarreal
2018-04-09 Villarreal 1 – 3 Athletic Club
2017-11-19 Athletic Club 1 – 1 Villarreal

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Villarreal vs Athletic Club H2H side.

Villarreal vs Athletic Club prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Villarreal vs Athletic Club væddemåltips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Athletic Club kampen spillet i La Liga den 2019-11-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Villarreal vs Athletic Club væddemåltips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Athletic Club kampen spillet i La Liga den 2019-11-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.85 3.60 4.50 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Villarreal vs Athletic Club kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Villarreal – Athletic Club. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Villarreal vs Athletic Club kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,