Villarreal vs Athletic Club

Villarreal vs Athletic ClubVillarrealAthletic Club

⚽ 2023-11-05 – La Liga

 

Villarreal vs Athletic Club kampprognoser

Kampen mellem Villarreal og Athletic Club spilles den 2023-11-05. Dette La Liga møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner Pacheta der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Athletic Club har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Villarreal vs Athletic Club, tog Villarreal 1 sejre hjemme, mens Athletic Club har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Villarreal: n/a
  • for Athletic Club: n/a

Villarreal vs Athletic Club H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Villarreal og Athletic Club:

Dato Resultater
2023-05-13 Villarreal 5 – 1 Athletic Club
2022-10-30 Athletic Club 1 – 0 Villarreal
2022-04-09 Villarreal 1 – 1 Athletic Club
2021-10-23 Athletic Club 2 – 1 Villarreal

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Villarreal vs Athletic Club H2H side.

Villarreal vs Athletic Club Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Villarreal vs Athletic Club væddemålstips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Athletic Club kampen spillet i La Liga den 2023-11-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Villarreal vs Athletic Club væddemålstips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Athletic Club kampen spillet i La Liga den 2023-11-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Villarreal vs Athletic Club?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Villarreal vs Athletic Club, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Villarreal vs Athletic Club kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,