Villarreal vs Real Sociedad

Villarreal vs Real SociedadVillarrealReal Sociedad

2022-05-15 – La Liga

 

Villarreal vs Real Sociedad kampprognoser

Kampen mellem Villarreal og Real Sociedad spilles den 2022-05-15. Dette La Liga møde starter kl. TBA GMT. Holdet ledes af træner Unai Emery der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Sociedad har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Villarreal og Real Sociedad, tog Villarreal 0 sejre hjemme, mens Real Sociedad har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Villarreal:
  • for Real Sociedad:

Villarreal vs Real Sociedad H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Villarreal og Real Sociedad:

Dato Resultater
2021-12-18 Real Sociedad 1 – 3 Villarreal
2021-01-30 Villarreal 1 – 1 Real Sociedad
2020-11-29 Real Sociedad 1 – 1 Villarreal
2020-07-13 Villarreal 1 – 2 Real Sociedad

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Villarreal vs Real Sociedad H2H side.

Villarreal vs Real Sociedad prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Villarreal vs Real Sociedad væddemåltips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2022-05-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Villarreal vs Real Sociedad væddemåltips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Real Sociedad kampen spillet i La Liga den 2022-05-15 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.20 3.60 3.25 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Villarreal vs Real Sociedad kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Villarreal – Real Sociedad. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Villarreal vs Real Sociedad kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,