Villarreal vs Real Valladolid

Villarreal vs Real ValladolidVillarrealReal Valladolid

2019-09-21 – La Liga

 

Villarreal vs Real Valladolid kampprognoser

Kampen mellem Villarreal og Real Valladolid spilles den 2019-09-21. Dette La Liga møde starter kl. 11:00 GMT. Holdet ledes af træner Javi Calleja der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Valladolid har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Villarreal og Real Valladolid, tog Villarreal 1 sejre hjemme, mens Real Valladolid har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Villarreal:
  • for Real Valladolid:

Villarreal vs Real Valladolid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Villarreal og Real Valladolid:

Dato Resultater
2019-02-08 Real Valladolid 0 – 0 Villarreal
2018-09-30 Villarreal 0 – 1 Real Valladolid
2014-01-25 Real Valladolid 1 – 0 Villarreal
2013-08-24 Villarreal 2 – 1 Real Valladolid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Villarreal vs Real Valladolid H2H side.

Villarreal vs Real Valladolid prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Villarreal vs Real Valladolid væddemåltips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Real Valladolid kampen spillet i La Liga den 2019-09-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Villarreal vs Real Valladolid væddemåltips

Vores forudsigelse for Villarreal vs Real Valladolid kampen spillet i La Liga den 2019-09-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Villarreal vs Real Valladolid kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Villarreal – Real Valladolid. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Villarreal vs Real Valladolid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,