Virtus Bologna vs Alba Berlin

Virtus Bologna vs Alba BerlinVirtus BolognaAlba Berlin

🏀 2023-10-18 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Alba Berlin kampprognoser

Kampen mellem Virtus Bologna og Alba Berlin, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:30 GMT-tid den 2023-10-18. Hjemmeholdet kommer med 3 sejre ud af de sidste 3 spillede kampe, mens Alba Berlin har en vinderrate på 0.667 procent fra de sidste 3 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Virtus Bologna med 1 sejre på hjemmebane, mens Alba Berlin har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Virtus Bologna en gennemsnitlig pointforskel på 17.3 point, mens Alba Berlin har en gennemsnitlig pointforskel på 10.7 point:

  • Virtus Bologna: 95.3 gennemsnitspoint for, 78.0 gennemsnitspoint imod
  • Alba Berlin: 96.0 gennemsnitspoint for, 85.3 gennemsnitspoint imod

Virtus Bologna vs Alba Berlin H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Virtus Bologna og Alba Berlin:

Dato Resultater
2023-09-17 Alba Berlin 76 – 90 Virtus Bologna
2023-03-09 Alba Berlin 74 – 96 Virtus Bologna
2022-12-14 Virtus Bologna 85 – 76 Alba Berlin
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Virtus Bologna vs Alba Berlin-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Virtus Bologna vs Alba Berlin Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Virtus Bologna og Alba Berlin samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Virtus Bologna vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Virtus Bologna vs Alba Berlin væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Alba Berlin kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Virtus Bologna vs Alba Berlin?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Virtus Bologna og Alba Berlin sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Virtus Bologna – Alba Berlin kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,