Virtus Bologna vs Olympiakos

Virtus Bologna vs OlympiakosVirtus BolognaOlympiakos

🏀 2023-01-12 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Olympiakos kampprognoser

Kampen mellem Virtus Bologna og Olympiakos, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2023-01-12. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 30 spillede kampe, mens Olympiakos har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Virtus Bologna med 0 sejre på hjemmebane, mens Olympiakos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Virtus Bologna en gennemsnitlig pointforskel på 10.1 point, mens Olympiakos har en gennemsnitlig pointforskel på 24.2 point:

  • Virtus Bologna: 88.9 gennemsnitspoint for, 78.8 gennemsnitspoint imod
  • Olympiakos: 93.7 gennemsnitspoint for, 69.5 gennemsnitspoint imod

Virtus Bologna vs Olympiakos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Virtus Bologna og Olympiakos:

Dato Resultater
2022-12-09 Olympiakos 117 – 71 Virtus Bologna
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Virtus Bologna vs Olympiakos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Virtus Bologna vs Olympiakos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Virtus Bologna og Olympiakos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Virtus Bologna vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Virtus Bologna vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Virtus Bologna vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Virtus Bologna vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Virtus Bologna og Olympiakos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Virtus Bologna – Olympiakos kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,