Washington Wizards vs Boston Celtics

Washington Wizards vs Boston CelticsWashington WizardsBoston Celtics

🏀 2023-10-31 – NBA

 

Washington Wizards vs Boston Celtics kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Boston Celtics, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-31. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 2 spillede kampe, mens Boston Celtics har en vinderrate på 1 procent fra de sidste 2 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 2 sejre på hjemmebane, mens Boston Celtics har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -8 point, mens Boston Celtics har en gennemsnitlig pointforskel på 6 point:

  • Washington Wizards: 116.5 gennemsnitspoint for, 124.5 gennemsnitspoint imod
  • Boston Celtics: 113.5 gennemsnitspoint for, 107.5 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Boston Celtics H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Boston Celtics:

Dato Resultater
2023-07-09 Washington Wizards 103 – 98 Boston Celtics
2023-03-28 Washington Wizards 130 – 111 Boston Celtics
2022-11-28 Boston Celtics 130 – 121 Washington Wizards
2022-10-30 Boston Celtics 112 – 94 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Boston Celtics-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs Boston Celtics Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Boston Celtics samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-10-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-10-31, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Boston Celtics sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Boston Celtics kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,