Washington Wizards vs Los Angeles Lakers

Washington Wizards vs Los Angeles LakersWashington WizardsLos Angeles Lakers

🏀 2022-12-05 – NBA

 

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Los Angeles Lakers, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2022-12-05. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 23 spillede kampe, mens Los Angeles Lakers har en vinderrate på 0.429 procent fra de sidste 21 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 2 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Lakers har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -1.1 point, mens Los Angeles Lakers har en gennemsnitlig pointforskel på -1 point:

  • Washington Wizards: 110.6 gennemsnitspoint for, 111.7 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Lakers: 114 gennemsnitspoint for, 115 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Los Angeles Lakers:

Dato Resultater
2022-03-20 Washington Wizards 127 – 119 Los Angeles Lakers
2022-03-12 Los Angeles Lakers 122 – 109 Washington Wizards
2021-04-29 Washington Wizards 116 – 107 Los Angeles Lakers
2021-02-23 Los Angeles Lakers 124 – 127 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Los Angeles Lakers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Los Angeles Lakers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2022-12-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Los Angeles Lakers væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Los Angeles Lakers kampen, som spilles i NBA den 2022-12-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Los Angeles Lakers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Los Angeles Lakers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,