Washington Wizards vs Memphis Grizzlies

Washington Wizards vs Memphis GrizzliesWashington WizardsMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og Memphis Grizzlies, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-29. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Memphis Grizzlies har en vinderrate på 0 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 2 sejre på hjemmebane, mens Memphis Grizzlies har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -23 point, mens Memphis Grizzlies har en gennemsnitlig pointforskel på -7 point:

  • Washington Wizards: 120 gennemsnitspoint for, 143 gennemsnitspoint imod
  • Memphis Grizzlies: 104 gennemsnitspoint for, 111 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og Memphis Grizzlies:

Dato Resultater
2022-11-14 Washington Wizards 102 – 92 Memphis Grizzlies
2022-11-07 Memphis Grizzlies 103 – 97 Washington Wizards
2022-01-30 Memphis Grizzlies 115 – 95 Washington Wizards
2021-11-06 Washington Wizards 115 – 87 Memphis Grizzlies

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs Memphis Grizzlies-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og Memphis Grizzlies samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og Memphis Grizzlies sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – Memphis Grizzlies kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,