Washington Wizards vs New York Knicks

Washington Wizards vs New York KnicksWashington WizardsNew York Knicks

🏀 2023-11-18 – NBA

 

Washington Wizards vs New York Knicks kampprognoser

Kampen mellem Washington Wizards og New York Knicks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-11-18. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 11 spillede kampe, mens New York Knicks har en vinderrate på 0.545 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Washington Wizards med 0 sejre på hjemmebane, mens New York Knicks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Washington Wizards en gennemsnitlig pointforskel på -7.7 point, mens New York Knicks har en gennemsnitlig pointforskel på 3.9 point:

  • Washington Wizards: 115.5 gennemsnitspoint for, 123.2 gennemsnitspoint imod
  • New York Knicks: 109.1 gennemsnitspoint for, 105.2 gennemsnitspoint imod

Washington Wizards vs New York Knicks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Washington Wizards og New York Knicks:

Dato Resultater
2023-10-19 New York Knicks 106 – 131 Washington Wizards
2023-04-02 New York Knicks 118 – 109 Washington Wizards
2023-02-25 Washington Wizards 109 – 115 New York Knicks
2023-01-19 New York Knicks 105 – 116 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Washington Wizards vs New York Knicks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Washington Wizards vs New York Knicks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Washington Wizards og New York Knicks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Washington Wizards vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Washington Wizards vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for Washington Wizards vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Washington Wizards vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Washington Wizards og New York Knicks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Washington Wizards – New York Knicks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,