Werder Bremen vs Borussia M’gladbach

Werder Bremen vs Borussia M’gladbachWerder BremenBorussia M'gladbach

2022-10-01 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Werder Bremen og Borussia M’gladbach spilles den 2022-10-01. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner O. Werner der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Werder Bremen og Borussia M’gladbach, tog Werder Bremen 0 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Werder Bremen:
  • for Borussia M’gladbach:

Werder Bremen vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Werder Bremen og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2021-05-22 Werder Bremen 2 – 4 Borussia M’gladbach
2021-01-19 Borussia M’gladbach 1 – 0 Werder Bremen
2020-05-26 Werder Bremen 0 – 0 Borussia M’gladbach
2019-11-10 Borussia M’gladbach 3 – 1 Werder Bremen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Werder Bremen vs Borussia M’gladbach H2H side.

Werder Bremen vs Borussia M’gladbach prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Werder Bremen vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Werder Bremen vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2022-10-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Werder Bremen vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Werder Bremen vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2022-10-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.60 3.75 2.60 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Werder Bremen vs Borussia M’gladbach kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Werder Bremen – Borussia M’gladbach. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Werder Bremen vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,