Wolfsburg vs Arminia Bielefeld

Wolfsburg vs Arminia BielefeldWolfsburgArminia Bielefeld

2022-04-09 – Bundesliga

 

Wolfsburg vs Arminia Bielefeld kampprognoser

Kampen mellem Wolfsburg og Arminia Bielefeld spilles den 2022-04-09. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner F. Kohfeldt der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Arminia Bielefeld har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Wolfsburg og Arminia Bielefeld, tog Wolfsburg 1 sejre hjemme, mens Arminia Bielefeld har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Wolfsburg:
  • for Arminia Bielefeld:

Wolfsburg vs Arminia Bielefeld H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Wolfsburg og Arminia Bielefeld:

Dato Resultater
2021-11-20 Arminia Bielefeld 2 – 2 Wolfsburg
2021-02-19 Arminia Bielefeld 0 – 3 Wolfsburg
2020-10-25 Wolfsburg 2 – 1 Arminia Bielefeld
2015-04-29 Arminia Bielefeld 0 – 4 Wolfsburg

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Wolfsburg vs Arminia Bielefeld H2H side.

Wolfsburg vs Arminia Bielefeld prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Wolfsburg vs Arminia Bielefeld væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolfsburg vs Arminia Bielefeld kampen spillet i Bundesliga den 2022-04-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Wolfsburg vs Arminia Bielefeld væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolfsburg vs Arminia Bielefeld kampen spillet i Bundesliga den 2022-04-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.70 4.00 5.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Wolfsburg vs Arminia Bielefeld kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Wolfsburg – Arminia Bielefeld. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Wolfsburg vs Arminia Bielefeld kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,