Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City

Wolverhampton Wanderers vs Cardiff CityWolverhampton WanderersCardiff City

2019-03-02 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City kampprognoser

Kampen mellem Wolverhampton Wanderers og Cardiff City spilles den 2019-03-02. Dette Premier League møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner Nuno Espírito Santo der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Cardiff City har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Wolverhampton Wanderers og Cardiff City, tog Wolverhampton Wanderers 1 sejre hjemme, mens Cardiff City har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Wolverhampton Wanderers:
  • for Cardiff City:

Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Wolverhampton Wanderers og Cardiff City:

Dato Resultater
2018-11-30 Cardiff City 2 – 1 Wolverhampton Wanderers
2018-04-06 Cardiff City 0 – 1 Wolverhampton Wanderers
2017-08-19 Wolverhampton Wanderers 1 – 2 Cardiff City
2017-04-01 Wolverhampton Wanderers 3 – 1 Cardiff City

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City H2H side.

Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City kampen spillet i Premier League den 2019-03-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City kampen spillet i Premier League den 2019-03-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.48 4.50 8.00 Bet Nu
betsafe 1.50 4.40 7.75 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Wolverhampton Wanderers – Cardiff City. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Wolverhampton Wanderers vs Cardiff City kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,