Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United

Wolverhampton Wanderers vs Newcastle UnitedWolverhampton WanderersNewcastle United

2022-08-28 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United kampprognoser

Kampen mellem Wolverhampton Wanderers og Newcastle United spilles den 2022-08-28. Dette Premier League møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner Bruno Lage der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Newcastle United har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Wolverhampton Wanderers og Newcastle United, tog Wolverhampton Wanderers 1 sejre hjemme, mens Newcastle United har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Wolverhampton Wanderers:
  • for Newcastle United:

Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Wolverhampton Wanderers og Newcastle United:

Dato Resultater
2022-04-08 Newcastle United 1 – 0 Wolverhampton Wanderers
2021-10-02 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Newcastle United
2021-02-27 Newcastle United 1 – 1 Wolverhampton Wanderers
2020-10-25 Wolverhampton Wanderers 1 – 1 Newcastle United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United H2H side.

Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2022-08-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United kampen spillet i Premier League den 2022-08-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.80 3.25 2.72 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Wolverhampton Wanderers – Newcastle United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Wolverhampton Wanderers vs Newcastle United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,