Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United

Wolverhampton Wanderers vs Sheffield UnitedWolverhampton WanderersSheffield United

2019-12-01 – Premier League

 

Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United kampprognoser

Kampen mellem Wolverhampton Wanderers og Sheffield United spilles den 2019-12-01. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner Nuno Espírito Santo der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sheffield United har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Wolverhampton Wanderers og Sheffield United, tog Wolverhampton Wanderers 2 sejre hjemme, mens Sheffield United har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Wolverhampton Wanderers:
  • for Sheffield United:

Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Wolverhampton Wanderers og Sheffield United:

Dato Resultater
2018-02-03 Wolverhampton Wanderers 3 – 0 Sheffield United
2017-09-27 Sheffield United 2 – 0 Wolverhampton Wanderers
2014-03-22 Sheffield United 0 – 2 Wolverhampton Wanderers
2013-09-28 Wolverhampton Wanderers 2 – 0 Sheffield United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United H2H side.

Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United kampen spillet i Premier League den 2019-12-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United væddemåltips

Vores forudsigelse for Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United kampen spillet i Premier League den 2019-12-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.98 3.50 4.30 Bet Nu
betsafe 1.99 3.50 4.30 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Wolverhampton Wanderers – Sheffield United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Wolverhampton Wanderers vs Sheffield United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,