Zalgiris Kaunas vs Bayern

Zalgiris Kaunas vs BayernZalgiris KaunasBayern

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Bayern kampprognoser

Kampen mellem Zalgiris Kaunas og Bayern, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2023-11-17. Hjemmeholdet kommer med 8 sejre ud af de sidste 9 spillede kampe, mens Bayern har en vinderrate på 0.571 procent fra de sidste 7 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Zalgiris Kaunas med 1 sejre på hjemmebane, mens Bayern har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Zalgiris Kaunas en gennemsnitlig pointforskel på 12.0 point, mens Bayern har en gennemsnitlig pointforskel på 8.8 point:

  • Zalgiris Kaunas: 79.2 gennemsnitspoint for, 67.2 gennemsnitspoint imod
  • Bayern: 85.9 gennemsnitspoint for, 77.1 gennemsnitspoint imod

Zalgiris Kaunas vs Bayern H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Zalgiris Kaunas og Bayern:

Dato Resultater
2023-04-14 Bayern 80 – 83 Zalgiris Kaunas
2022-12-23 Zalgiris Kaunas 75 – 67 Bayern
2022-01-11 Bayern 74 – 65 Zalgiris Kaunas
2021-10-21 Zalgiris Kaunas 73 – 75 Bayern

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Zalgiris Kaunas vs Bayern-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Zalgiris Kaunas og Bayern samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Zalgiris Kaunas vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Zalgiris Kaunas vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Zalgiris Kaunas vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Zalgiris Kaunas vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Zalgiris Kaunas vs Bayern?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Zalgiris Kaunas og Bayern sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Zalgiris Kaunas – Bayern kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,