Arsenal vs AFC Bournemouth

Arsenal vs AFC BournemouthArsenalAFC Bournemouth

⚽ 2024-05-04 – Premier League

 

Arsenal vs AFC Bournemouth Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Arsenal vs AFC Bournemouth væddemålstips

Vores forudsigelse for Arsenal vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2024-05-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Arsenal vs AFC Bournemouth væddemålstips

Vores forudsigelse for Arsenal vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2024-05-04 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Arsenal vs AFC Bournemouth?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Arsenal vs AFC Bournemouth, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Arsenal vs AFC Bournemouth kampprognoser

Kampen mellem Arsenal og AFC Bournemouth spilles den 2024-05-04. Dette Premier League møde starter kl. 11:30 GMT. Holdet ledes af træner Mikel Arteta der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens AFC Bournemouth har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Arsenal vs AFC Bournemouth, tog Arsenal 1 sejre hjemme, mens AFC Bournemouth har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Arsenal: n/a
  • for AFC Bournemouth: n/a

Arsenal vs AFC Bournemouth H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Arsenal og AFC Bournemouth:

Dato Resultater
2023-09-30 AFC Bournemouth 0 – 4 Arsenal
2023-03-04 Arsenal 3 – 2 AFC Bournemouth
2022-08-20 AFC Bournemouth 0 – 3 Arsenal
2020-01-27 AFC Bournemouth 1 – 2 Arsenal

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Arsenal vs AFC Bournemouth H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Arsenal vs AFC Bournemouth kampen?