Aston Villa vs Chelsea

Aston Villa vs ChelseaAston VillaChelsea

⚽ 2024-04-27 – Premier League

 

Aston Villa vs Chelsea Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Aston Villa vs Chelsea væddemålstips

Vores forudsigelse for Aston Villa vs Chelsea kampen spillet i Premier League den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Aston Villa vs Chelsea væddemålstips

Vores forudsigelse for Aston Villa vs Chelsea kampen spillet i Premier League den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Aston Villa vs Chelsea?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Aston Villa vs Chelsea, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Aston Villa vs Chelsea kampprognoser

Kampen mellem Aston Villa og Chelsea spilles den 2024-04-27. Dette Premier League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Unai Emery der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Chelsea har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Aston Villa vs Chelsea, tog Aston Villa 0 sejre hjemme, mens Chelsea har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Aston Villa: n/a
  • for Chelsea: n/a

Aston Villa vs Chelsea H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Aston Villa og Chelsea:

Dato Resultater
2024-02-07 Aston Villa 1 – 3 Chelsea
2024-01-26 Chelsea 0 – 0 Aston Villa
2023-09-24 Chelsea 0 – 1 Aston Villa
2023-04-01 Chelsea 0 – 2 Aston Villa

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Aston Villa vs Chelsea H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Aston Villa vs Chelsea kampen?