Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks

Atlanta Hawks vs Dallas MavericksAtlanta HawksDallas Mavericks

🏀 2024-01-27 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Atlanta Hawks og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-01-27. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 44 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.545 procent fra de sidste 44 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Atlanta Hawks med 1 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Atlanta Hawks en gennemsnitlig pointforskel på -3.1 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point:

  • Atlanta Hawks: 119.6 gennemsnitspoint for, 122.7 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 118.1 gennemsnitspoint for, 117.8 gennemsnitspoint imod

Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Atlanta Hawks og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2023-07-17 Dallas Mavericks 101 – 80 Atlanta Hawks
2023-04-02 Atlanta Hawks 132 – 130 Dallas Mavericks
2023-01-19 Dallas Mavericks 122 – 130 Atlanta Hawks
2022-02-06 Dallas Mavericks 103 – 94 Atlanta Hawks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Atlanta Hawks og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-01-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2024-01-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Atlanta Hawks vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Atlanta Hawks og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atlanta Hawks – Dallas Mavericks kampen?