Atlanta Hawks vs Golden State Warriors

Atlanta Hawks vs Golden State WarriorsAtlanta HawksGolden State Warriors

🏀 2024-02-04 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors kampprognoser

Kampen mellem Atlanta Hawks og Golden State Warriors, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-02-04. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Golden State Warriors har en vinderrate på 0.455 procent fra de sidste 44 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Atlanta Hawks med 2 sejre på hjemmebane, mens Golden State Warriors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Atlanta Hawks en gennemsnitlig pointforskel på -2.7 point, mens Golden State Warriors har en gennemsnitlig pointforskel på -0.2 point:

  • Atlanta Hawks: 120.6 gennemsnitspoint for, 123.3 gennemsnitspoint imod
  • Golden State Warriors: 118.6 gennemsnitspoint for, 118.8 gennemsnitspoint imod

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Atlanta Hawks og Golden State Warriors:

Dato Resultater
2024-01-25 Golden State Warriors 134 – 112 Atlanta Hawks
2023-03-17 Atlanta Hawks 127 – 119 Golden State Warriors
2023-01-03 Golden State Warriors – Atlanta Hawks
2022-03-26 Atlanta Hawks 121 – 110 Golden State Warriors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Atlanta Hawks vs Golden State Warriors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Atlanta Hawks og Golden State Warriors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Atlanta Hawks vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Atlanta Hawks vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Atlanta Hawks vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Atlanta Hawks og Golden State Warriors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Atlanta Hawks – Golden State Warriors kampen?