Baskonia vs Panathinaikos

Baskonia vs PanathinaikosBaskoniaPanathinaikos

🏀 2024-01-03 – Euroleague

 

Baskonia vs Panathinaikos kampprognoser

Kampen mellem Baskonia og Panathinaikos, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-01-03. Hjemmeholdet kommer med 9 sejre ud af de sidste 16 spillede kampe, mens Panathinaikos har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 12 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Baskonia med 1 sejre på hjemmebane, mens Panathinaikos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Baskonia en gennemsnitlig pointforskel på -0.2 point, mens Panathinaikos har en gennemsnitlig pointforskel på 15.9 point:

  • Baskonia: 84.8 gennemsnitspoint for, 85.0 gennemsnitspoint imod
  • Panathinaikos: 84.5 gennemsnitspoint for, 68.6 gennemsnitspoint imod

Baskonia vs Panathinaikos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Baskonia og Panathinaikos:

Dato Resultater
2023-10-27 Panathinaikos 95 – 81 Baskonia
2023-02-03 Baskonia 95 – 90 Panathinaikos
2022-11-11 Panathinaikos 98 – 83 Baskonia
2022-01-28 Panathinaikos 75 – 63 Baskonia

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Baskonia vs Panathinaikos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Baskonia vs Panathinaikos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Baskonia og Panathinaikos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Baskonia vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Baskonia vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Baskonia vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Baskonia vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Baskonia og Panathinaikos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Baskonia – Panathinaikos kampen?