Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbachBayer LeverkusenBorussia M'gladbach

⚽ 2024-01-27 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2024-01-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayer Leverkusen vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2024-01-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach spilles den 2024-01-27. Dette Bundesliga møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner Xabi Alonso der kommer med 5 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach, tog Bayer Leverkusen 0 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Bayer Leverkusen: n/a
  • for Borussia M’gladbach: n/a

Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Bayer Leverkusen og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2023-08-26 Borussia M’gladbach 0 – 3 Bayer Leverkusen
2023-05-21 Bayer Leverkusen 2 – 2 Borussia M’gladbach
2023-01-22 Borussia M’gladbach 2 – 3 Bayer Leverkusen
2022-01-15 Borussia M’gladbach 1 – 2 Bayer Leverkusen

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayer Leverkusen vs Borussia M’gladbach kampen?