Bayern vs Lyon-Villeurbanne

Bayern vs Lyon-VilleurbanneBayernLyon-Villeurbanne

🏀 2024-01-25 – Euroleague

 

Bayern vs Lyon-Villeurbanne kampprognoser

Kampen mellem Bayern og Lyon-Villeurbanne, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2024-01-25. Hjemmeholdet kommer med 12 sejre ud af de sidste 15 spillede kampe, mens Lyon-Villeurbanne har en vinderrate på 0.737 procent fra de sidste 19 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Bayern med 1 sejre på hjemmebane, mens Lyon-Villeurbanne har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Bayern en gennemsnitlig pointforskel på 11.8 point, mens Lyon-Villeurbanne har en gennemsnitlig pointforskel på 7.3 point:

  • Bayern: 88.0 gennemsnitspoint for, 76.2 gennemsnitspoint imod
  • Lyon-Villeurbanne: 85.7 gennemsnitspoint for, 78.4 gennemsnitspoint imod

Bayern vs Lyon-Villeurbanne H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Bayern og Lyon-Villeurbanne:

Dato Resultater
2023-11-23 Lyon-Villeurbanne 100 – 101 Bayern
2023-03-07 Bayern 76 – 72 Lyon-Villeurbanne
2022-11-23 Lyon-Villeurbanne 74 – 75 Bayern
2022-01-25 Lyon-Villeurbanne 68 – 77 Bayern

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Bayern vs Lyon-Villeurbanne-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Bayern vs Lyon-Villeurbanne Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Bayern og Lyon-Villeurbanne samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Bayern vs Lyon-Villeurbanne væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Lyon-Villeurbanne kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Bayern vs Lyon-Villeurbanne væddemålstips

Vores forudsigelse for Bayern vs Lyon-Villeurbanne kampen, som spilles i Euroleague den 2024-01-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Bayern vs Lyon-Villeurbanne?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Bayern og Lyon-Villeurbanne sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Bayern – Lyon-Villeurbanne kampen?