Brooklyn Nets vs Golden State Warriors

Brooklyn Nets vs Golden State WarriorsBrooklyn NetsGolden State Warriors

🏀 2024-02-06 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Golden State Warriors kampprognoser

Kampen mellem Brooklyn Nets og Golden State Warriors, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-02-06. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 48 spillede kampe, mens Golden State Warriors har en vinderrate på 0.457 procent fra de sidste 46 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Brooklyn Nets med 1 sejre på hjemmebane, mens Golden State Warriors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Brooklyn Nets en gennemsnitlig pointforskel på -0.8 point, mens Golden State Warriors har en gennemsnitlig pointforskel på 0.2 point:

  • Brooklyn Nets: 114.6 gennemsnitspoint for, 115.4 gennemsnitspoint imod
  • Golden State Warriors: 119 gennemsnitspoint for, 118.8 gennemsnitspoint imod

Brooklyn Nets vs Golden State Warriors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Brooklyn Nets og Golden State Warriors:

Dato Resultater
2023-12-17 Golden State Warriors 124 – 120 Brooklyn Nets
2023-01-23 Golden State Warriors 116 – 120 Brooklyn Nets
2022-12-22 Brooklyn Nets 143 – 113 Golden State Warriors
2022-01-30 Golden State Warriors 110 – 106 Brooklyn Nets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Brooklyn Nets vs Golden State Warriors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Brooklyn Nets vs Golden State Warriors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Brooklyn Nets og Golden State Warriors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Brooklyn Nets vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Brooklyn Nets vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2024-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Brooklyn Nets vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Brooklyn Nets og Golden State Warriors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brooklyn Nets – Golden State Warriors kampen?