Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies

Brooklyn Nets vs Memphis GrizzliesBrooklyn NetsMemphis Grizzlies

🏀 2024-03-05 – NBA

 

Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Brooklyn Nets og Memphis Grizzlies samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2024-03-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2024-03-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Brooklyn Nets og Memphis Grizzlies sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies kampprognoser

Kampen mellem Brooklyn Nets og Memphis Grizzlies, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2024-03-05. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 60 spillede kampe, mens Memphis Grizzlies har en vinderrate på 0.328 procent fra de sidste 61 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Brooklyn Nets med 1 sejre på hjemmebane, mens Memphis Grizzlies har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Brooklyn Nets en gennemsnitlig pointforskel på -2.1 point, mens Memphis Grizzlies har en gennemsnitlig pointforskel på -6.7 point:

  • Brooklyn Nets: 112.2 gennemsnitspoint for, 114.3 gennemsnitspoint imod
  • Memphis Grizzlies: 106.1 gennemsnitspoint for, 112.8 gennemsnitspoint imod

Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Brooklyn Nets og Memphis Grizzlies:

Dato Resultater
2024-02-27 Memphis Grizzlies 86 – 111 Brooklyn Nets
2022-11-21 Brooklyn Nets 127 – 115 Memphis Grizzlies
2022-10-25 Memphis Grizzlies 134 – 124 Brooklyn Nets
2022-07-12 Brooklyn Nets 84 – 120 Memphis Grizzlies

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Brooklyn Nets vs Memphis Grizzlies-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Brooklyn Nets – Memphis Grizzlies kampen?