Charlotte Hornets vs Chicago Bulls

Charlotte Hornets vs Chicago BullsCharlotte HornetsChicago Bulls

🏀 2024-02-01 – NBA

 

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls kampprognoser

Kampen mellem Charlotte Hornets og Chicago Bulls, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-01. Hjemmeholdet kommer med 10 sejre ud af de sidste 45 spillede kampe, mens Chicago Bulls har en vinderrate på 0.468 procent fra de sidste 47 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Charlotte Hornets med 0 sejre på hjemmebane, mens Chicago Bulls har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Charlotte Hornets en gennemsnitlig pointforskel på -11.7 point, mens Chicago Bulls har en gennemsnitlig pointforskel på -1.4 point:

  • Charlotte Hornets: 108.6 gennemsnitspoint for, 120.3 gennemsnitspoint imod
  • Chicago Bulls: 110.9 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Charlotte Hornets og Chicago Bulls:

Dato Resultater
2024-01-09 Charlotte Hornets 112 – 119 Chicago Bulls
2024-01-06 Chicago Bulls 104 – 91 Charlotte Hornets
2023-12-07 Chicago Bulls 111 – 100 Charlotte Hornets
2023-04-01 Charlotte Hornets 91 – 121 Chicago Bulls

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Charlotte Hornets vs Chicago Bulls-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Charlotte Hornets og Chicago Bulls samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Charlotte Hornets vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Charlotte Hornets vs Chicago Bulls væddemålstips

Vores forudsigelse for Charlotte Hornets vs Chicago Bulls kampen, som spilles i NBA den 2024-02-01, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Charlotte Hornets vs Chicago Bulls?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Charlotte Hornets og Chicago Bulls sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Charlotte Hornets – Chicago Bulls kampen?