Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings

Cleveland Cavaliers vs Sacramento KingsCleveland CavaliersSacramento Kings

🏀 2024-02-06 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-06. Hjemmeholdet kommer med 31 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.604 procent fra de sidste 48 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Cleveland Cavaliers med 0 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Cleveland Cavaliers en gennemsnitlig pointforskel på 4.6 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 1 point:

  • Cleveland Cavaliers: 114.3 gennemsnitspoint for, 109.7 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 118.5 gennemsnitspoint for, 117.5 gennemsnitspoint imod

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-11-14 Sacramento Kings 132 – 120 Cleveland Cavaliers
2022-12-10 Cleveland Cavaliers 95 – 106 Sacramento Kings
2022-11-10 Sacramento Kings 127 – 120 Cleveland Cavaliers
2022-01-11 Sacramento Kings 108 – 109 Cleveland Cavaliers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Cleveland Cavaliers og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Cleveland Cavaliers – Sacramento Kings kampen?