Copenhagen vs Bakken Bears

Copenhagen vs Bakken BearsCopenhagenBakken Bears

🏀 2023-12-09 – Basketligaen

 

Copenhagen vs Bakken Bears kampprognoser

Kampen mellem Copenhagen og Bakken Bears, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2023-12-09. Hjemmeholdet kommer med 5 sejre ud af de sidste 10 spillede kampe, mens Bakken Bears har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 9 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Copenhagen med 0 sejre på hjemmebane, mens Bakken Bears har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Copenhagen en gennemsnitlig pointforskel på 6.3 point, mens Bakken Bears har en gennemsnitlig pointforskel på 23.5 point:

  • Copenhagen: 83.9 gennemsnitspoint for, 77.6 gennemsnitspoint imod
  • Bakken Bears: 99.1 gennemsnitspoint for, 75.6 gennemsnitspoint imod

Copenhagen vs Bakken Bears H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Copenhagen og Bakken Bears:

Dato Resultater
2023-09-15 Bakken Bears 93 – 80 Copenhagen
2023-02-16 Bakken Bears 93 – 69 Copenhagen
2022-11-04 Copenhagen 68 – 118 Bakken Bears
2022-01-17 Copenhagen 79 – 96 Bakken Bears

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Copenhagen vs Bakken Bears-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Copenhagen vs Bakken Bears Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Copenhagen og Bakken Bears samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Copenhagen vs Bakken Bears væddemålstips

Vores forudsigelse for Copenhagen vs Bakken Bears kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-12-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Copenhagen vs Bakken Bears væddemålstips

Vores forudsigelse for Copenhagen vs Bakken Bears kampen, som spilles i Basketligaen den 2023-12-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Copenhagen vs Bakken Bears?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Copenhagen og Bakken Bears sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Copenhagen – Bakken Bears kampen?