Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks

Denver Nuggets vs Milwaukee BucksDenver NuggetsMilwaukee Bucks

🏀 2024-01-30 – NBA

 

Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Denver Nuggets og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2024-01-30. Hjemmeholdet kommer med 32 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.696 procent fra de sidste 46 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Denver Nuggets med 1 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Denver Nuggets en gennemsnitlig pointforskel på 4.1 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 4.3 point:

  • Denver Nuggets: 115.1 gennemsnitspoint for, 111 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 124.4 gennemsnitspoint for, 120.1 gennemsnitspoint imod

Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Denver Nuggets og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2023-07-07 Milwaukee Bucks 92 – 85 Denver Nuggets
2023-03-26 Denver Nuggets 129 – 106 Milwaukee Bucks
2023-01-26 Milwaukee Bucks 107 – 99 Denver Nuggets
2022-01-31 Milwaukee Bucks 100 – 136 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Denver Nuggets og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-01-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-01-30, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Denver Nuggets og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Denver Nuggets – Milwaukee Bucks kampen?