Deportivo Alavés vs Celta de Vigo

Deportivo Alavés vs Celta de VigoDeportivo AlavésCelta de Vigo

⚽ 2024-04-27 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Celta de Vigo Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Deportivo Alavés vs Celta de Vigo væddemålstips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Celta de Vigo kampen spillet i La Liga den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Deportivo Alavés vs Celta de Vigo væddemålstips

Vores forudsigelse for Deportivo Alavés vs Celta de Vigo kampen spillet i La Liga den 2024-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Deportivo Alavés vs Celta de Vigo?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Deportivo Alavés vs Celta de Vigo, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Deportivo Alavés vs Celta de Vigo kampprognoser

Kampen mellem Deportivo Alavés og Celta de Vigo spilles den 2024-04-27. Dette La Liga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner Luis García der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Celta de Vigo har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Deportivo Alavés vs Celta de Vigo, tog Deportivo Alavés 0 sejre hjemme, mens Celta de Vigo har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Deportivo Alavés: n/a
  • for Celta de Vigo: n/a

Deportivo Alavés vs Celta de Vigo H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Deportivo Alavés og Celta de Vigo:

Dato Resultater
2023-09-28 Celta de Vigo 1 – 1 Deportivo Alavés
2022-05-07 Celta de Vigo 4 – 0 Deportivo Alavés
2021-11-27 Deportivo Alavés 1 – 2 Celta de Vigo
2021-04-04 Deportivo Alavés 1 – 3 Celta de Vigo

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Deportivo Alavés vs Celta de Vigo H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Deportivo Alavés vs Celta de Vigo kampen?