Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers

Detroit Pistons vs Los Angeles ClippersDetroit PistonsLos Angeles Clippers

🏀 2024-02-03 – NBA

 

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Los Angeles Clippers, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-02-03. Hjemmeholdet kommer med 6 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Los Angeles Clippers har en vinderrate på 0.674 procent fra de sidste 46 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 0 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Clippers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -9.7 point, mens Los Angeles Clippers har en gennemsnitlig pointforskel på 6.4 point:

  • Detroit Pistons: 112.6 gennemsnitspoint for, 122.3 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Clippers: 118.1 gennemsnitspoint for, 111.7 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Los Angeles Clippers:

Dato Resultater
2022-12-27 Detroit Pistons – Los Angeles Clippers
2022-11-18 Los Angeles Clippers 96 – 91 Detroit Pistons
2022-03-13 Detroit Pistons 102 – 106 Los Angeles Clippers
2021-11-26 Los Angeles Clippers 107 – 96 Detroit Pistons

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Los Angeles Clippers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2024-02-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2024-02-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Los Angeles Clippers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Los Angeles Clippers kampen?