Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks

Detroit Pistons vs Milwaukee BucksDetroit PistonsMilwaukee Bucks

🏀 2024-01-23 – NBA

 

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-01-23. Hjemmeholdet kommer med 4 sejre ud af de sidste 42 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.69 procent fra de sidste 42 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 0 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -10.6 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på 4 point:

  • Detroit Pistons: 112.4 gennemsnitspoint for, 123 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 124.6 gennemsnitspoint for, 120.6 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2024-01-20 Detroit Pistons 135 – 141 Milwaukee Bucks
2023-12-16 Milwaukee Bucks 146 – 114 Detroit Pistons
2023-11-09 Milwaukee Bucks 120 – 118 Detroit Pistons
2023-03-27 Detroit Pistons 117 – 126 Milwaukee Bucks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-01-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2024-01-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Milwaukee Bucks kampen?