Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves

Detroit Pistons vs Minnesota TimberwolvesDetroit PistonsMinnesota Timberwolves

🏀 2024-01-18 – NBA

 

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2024-01-18. Hjemmeholdet kommer med 4 sejre ud af de sidste 40 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.718 procent fra de sidste 39 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Detroit Pistons med 1 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Detroit Pistons en gennemsnitlig pointforskel på -10.8 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 5.8 point:

  • Detroit Pistons: 111.8 gennemsnitspoint for, 122.6 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gennemsnitspoint for, 107.3 gennemsnitspoint imod

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2023-01-12 Detroit Pistons 135 – 118 Minnesota Timberwolves
2023-01-01 Minnesota Timberwolves 104 – 116 Detroit Pistons
2022-02-06 Minnesota Timberwolves 118 – 105 Detroit Pistons
2022-02-04 Detroit Pistons 117 – 128 Minnesota Timberwolves

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-01-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2024-01-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Detroit Pistons vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Detroit Pistons og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Detroit Pistons – Minnesota Timberwolves kampen?