EIF vs Mariehamn

EIF vs MariehamnEIFMariehamn

⚽ 2024-06-19 – Veikkausliiga

 

EIF vs Mariehamn Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

EIF vs Mariehamn væddemålstips

Vores forudsigelse for EIF vs Mariehamn kampen spillet i Veikkausliiga den 2024-06-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

EIF vs Mariehamn væddemålstips

Vores forudsigelse for EIF vs Mariehamn kampen spillet i Veikkausliiga den 2024-06-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på EIF vs Mariehamn?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på EIF vs Mariehamn, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

EIF vs Mariehamn kampprognoser

Kampen mellem EIF og Mariehamn spilles den 2024-06-19. Dette Veikkausliiga møde starter kl. 18:00 GMT. Holdet ledes af træner Gabriel Xatart der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mariehamn har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem EIF vs Mariehamn, tog EIF 1 sejre hjemme, mens Mariehamn har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for EIF: n/a
  • for Mariehamn: n/a

EIF vs Mariehamn H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem EIF og Mariehamn:

Dato Resultater
2024-04-06 Mariehamn 3 – 2 EIF
2018-03-02 EIF 1 – 0 Mariehamn
2017-02-18 EIF 0 – 1 Mariehamn
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke EIF vs Mariehamn H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til EIF vs Mariehamn kampen?