England vs Schweiz

England vs SchweizEnglandSchweiz

⚽ 2024-07-06 – Euro

 

England vs Schweiz Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

England vs Schweiz væddemålstips

Vores forudsigelse for England vs Schweiz kampen spillet i Euro den 2024-07-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

England vs Schweiz væddemålstips

Vores forudsigelse for England vs Schweiz kampen spillet i Euro den 2024-07-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på England vs Schweiz?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på England vs Schweiz, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

England vs Schweiz kampprognoser

Kampen mellem England og Schweiz spilles den 2024-07-06. Dette Euro møde starter kl. 16:00 GMT. Holdet ledes af træner G. Southgate der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Schweiz har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem England vs Schweiz, tog England 3 sejre hjemme, mens Schweiz har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for England: n/a
  • for Schweiz: X. Shaqiri(1 goals/match);

England vs Schweiz H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem England og Schweiz:

Dato Resultater
2022-03-26 England 2 – 1 Schweiz
2019-06-09 Schweiz 0 – 0 England
2018-09-11 England 1 – 0 Schweiz
2015-09-08 England 2 – 0 Schweiz

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke England vs Schweiz H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til England vs Schweiz kampen?