GAIS vs Hammarby

GAIS vs HammarbyGAISHammarby

⚽ 2024-07-07 – Allsvenskan

 

GAIS vs Hammarby Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

GAIS vs Hammarby væddemålstips

Vores forudsigelse for GAIS vs Hammarby kampen spillet i Allsvenskan den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

GAIS vs Hammarby væddemålstips

Vores forudsigelse for GAIS vs Hammarby kampen spillet i Allsvenskan den 2024-07-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på GAIS vs Hammarby?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på GAIS vs Hammarby, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

GAIS vs Hammarby kampprognoser

Kampen mellem GAIS og Hammarby spilles den 2024-07-07. Dette Allsvenskan møde starter kl. 14:30 GMT. Holdet ledes af træner F. Holmberg der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hammarby har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem GAIS vs Hammarby, tog GAIS 0 sejre hjemme, mens Hammarby har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for GAIS: n/a
  • for Hammarby: n/a

GAIS vs Hammarby H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem GAIS og Hammarby:

Dato Resultater
2014-10-26 GAIS 0 – 0 Hammarby
2014-06-18 Hammarby 1 – 3 GAIS
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke GAIS vs Hammarby H2H side.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til GAIS vs Hammarby kampen?