Golden State Warriors vs Sacramento Kings

Golden State Warriors vs Sacramento KingsGolden State WarriorsSacramento Kings

🏀 2024-01-26 – NBA

 

Golden State Warriors vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Golden State Warriors og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2024-01-26. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 40 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.571 procent fra de sidste 42 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Golden State Warriors med 2 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Golden State Warriors en gennemsnitlig pointforskel på -1 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point:

  • Golden State Warriors: 117.2 gennemsnitspoint for, 118.2 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 118.3 gennemsnitspoint for, 117.7 gennemsnitspoint imod

Golden State Warriors vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Golden State Warriors og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-11-29 Sacramento Kings 124 – 123 Golden State Warriors
2023-11-02 Golden State Warriors 102 – 101 Sacramento Kings
2023-10-28 Sacramento Kings 114 – 122 Golden State Warriors
2023-10-19 Golden State Warriors 116 – 115 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Golden State Warriors vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Golden State Warriors og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Golden State Warriors vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2024-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Golden State Warriors vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Golden State Warriors og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Golden State Warriors – Sacramento Kings kampen?