Golden State Warriors vs Toronto Raptors

Golden State Warriors vs Toronto RaptorsGolden State WarriorsToronto Raptors

🏀 2024-01-08 – NBA

 

Golden State Warriors vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem Golden State Warriors og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2024-01-08. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 35 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.4 procent fra de sidste 35 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Golden State Warriors med 1 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Golden State Warriors en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på -1.1 point:

  • Golden State Warriors: 117.1 gennemsnitspoint for, 116.5 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 114.5 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Golden State Warriors vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Golden State Warriors og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2023-07-15 Toronto Raptors 108 – 101 Golden State Warriors
2023-01-28 Golden State Warriors 129 – 117 Toronto Raptors
2022-12-19 Toronto Raptors 110 – 126 Golden State Warriors
2021-12-19 Toronto Raptors 119 – 100 Golden State Warriors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Golden State Warriors vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Golden State Warriors vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Golden State Warriors og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Golden State Warriors vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-01-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Golden State Warriors vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Golden State Warriors vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2024-01-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Golden State Warriors vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Golden State Warriors og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Golden State Warriors – Toronto Raptors kampen?