Holbaek vs Team FOG Naestved

Holbaek vs Team FOG NaestvedHolbaekTeam FOG Naestved

🏀 2024-01-24 – Basketligaen

 

Holbaek vs Team FOG Naestved kampprognoser

Kampen mellem Holbaek og Team FOG Naestved, der spilles i Basketligaen, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2024-01-24. Hjemmeholdet kommer med 3 sejre ud af de sidste 16 spillede kampe, mens Team FOG Naestved har en vinderrate på 0.813 procent fra de sidste 16 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Holbaek med 0 sejre på hjemmebane, mens Team FOG Naestved har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Holbaek en gennemsnitlig pointforskel på -21.5 point, mens Team FOG Naestved har en gennemsnitlig pointforskel på 16.9 point:

  • Holbaek: 68.4 gennemsnitspoint for, 89.9 gennemsnitspoint imod
  • Team FOG Naestved: 97.8 gennemsnitspoint for, 80.9 gennemsnitspoint imod

Holbaek vs Team FOG Naestved H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Holbaek og Team FOG Naestved:

Dato Resultater
2023-10-24 Team FOG Naestved 107 – 61 Holbaek
2023-02-12 Holbaek 66 – 108 Team FOG Naestved
2022-11-17 Team FOG Naestved 115 – 78 Holbaek
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Holbaek vs Team FOG Naestved-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Holbaek vs Team FOG Naestved Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Holbaek og Team FOG Naestved samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Holbaek vs Team FOG Naestved væddemålstips

Vores forudsigelse for Holbaek vs Team FOG Naestved kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-01-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Holbaek vs Team FOG Naestved væddemålstips

Vores forudsigelse for Holbaek vs Team FOG Naestved kampen, som spilles i Basketligaen den 2024-01-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Holbaek vs Team FOG Naestved?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Holbaek og Team FOG Naestved sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Holbaek – Team FOG Naestved kampen?